http://fanfotbal.org/wp-content/uploads/2013/03/bet-bara-revolution.gif

FC Astana – Ordabasy LIVE ONLINE 13:00

Va informam ca in cursul zilei de astazi incepand cu ora 13:00 puteti sa vizionati meciul de fotbal dintre FC Astana – Ordabasy, care se joaca in campionatul de fotbal din KAZAKHSTAN: Premier League.

Daca sunteti fani ai sportului rege puteti urmari meciul FC Astana – Ordabasy live video in direct pe net daca acesati sursa prezenta in linkul de mai jos. Pentru a vedea meciul trebuie sa dati click pe sursa iar mai apoi va apare un script cu mai multe linkuri care transmit meciul in direct.

Meciuri LIVE VIDEO ONLINE – Click aici pentru a vedea meciul.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Siteul http://fanfotbal.org nu ofera legaturi catre jocurile on-line sau activitati si servicii conexe acestora pentru cetatenii romani sau persoanelor aflate pe teritoriul Romaniei. Continutul websiteului http://fanfotbal.org si materialele publicitare disponibile aici sunt destinate in exclusivitate cetatenilor straini. Va recomandam sa va informati in legatura cu legislatia tarii dvs. inainte de a paria.

Powered by WordPress | Find BlackBerry Phones for Sale Online. | Thanks to Top Bank CD Rates, Free MMORPG Games and Home Information Packs