http://fanfotbal.org/wp-content/uploads/2013/03/bet-bara-revolution.gif

VIDEO: Rezumat Gaz Metan – Steaua 3-0

Gaz Metan – Steaua

Al doilea meci al zilei din Liga 1 Romania la fotbal au adus fata in fata echipa gazda Gaz Metan Medias si Steaua Bucuresti. Mediasul a castigat fara drept de apel cu 3-0 si produce surpriza etapei de pana acuma. Golurile gazdelor au fost marcate de Bwab in minutul 14 din lovitura de la 11 metri, si Cristi Bud care reuseste dubla la revenirea la Gaz Metan in minutele 61 si 69. In minutul 64 Florin Costea a debutat la Steaua, acesta primind si galben inainte de a intra pe teren, deoarece s-a contrat cu arbitrul de rezerva. Urmariti mai jos rezumatul video al acestui meci:

Rezumate si Goluri Serie Aclick aici

Rezumate si Goluri Ligue 1click aici

Rezumate si Goluri Bundesligaclick aici

Rezumate si Goluri Primera Divisionclick aici

Rezumate si Goluri Premier Leagueclick aici

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Siteul http://fanfotbal.org nu ofera legaturi catre jocurile on-line sau activitati si servicii conexe acestora pentru cetatenii romani sau persoanelor aflate pe teritoriul Romaniei. Continutul websiteului http://fanfotbal.org si materialele publicitare disponibile aici sunt destinate in exclusivitate cetatenilor straini. Va recomandam sa va informati in legatura cu legislatia tarii dvs. inainte de a paria.

Powered by WordPress | Find BlackBerry Phones for Sale Online. | Thanks to Top Bank CD Rates, Free MMORPG Games and Home Information Packs