Petrolul – Dinamo este LIVE ONLINE pe FanFotbal.org astazi de la ora 21:30

5$ Free

Petrolul Ploiesti si Steaua Bucuresti se intalnesc astazi de la ora 21:30 intr-un meci contand pentru etapa a 8-a la fotbal din Liga 1 Romania. In campionat Petrolul se afla pe locul 14 acumuland 7 puncte dupa 7 etape, iar Dinamo se afla pe locul 2 la egalitate de puncte cu CFR Cluj echipa de pe primul loc avand un golaveraj mai bun.

Saptamana aceasta cele doua echipe au jucat in Cupa Romaniei. Petrolul Ploiesti a trecut mai departe invingand ecchipa lui Dinita si Trica, Concordia Chiajna cu scorul de 4-1. De partea cealalta Dinamo a trecut la limita de divizionara secunda Luceafarul Oradea, Luchin fiind autorul singurului gol.

Etapa trecuta Petrolul a pierdut in deplasarea de la Brasov cu 1-0, in timp ce Dinamo a remizat in derby-u etapei a 7-a cu Rapid Bucuresti, dupa un meci in care suporterii lui Dinamo au facut prapad in tribune..

Echipele probabile la meciul Petrolul – Dinamo:

Echipa probabila Petrolul: Zendeli – Străuţ, Šipovič, Melinte (Petrović), P.Stoica – Fl.Dumitru, Opriţa, V.Negru (Bărbulescu), Enescu – M.Roman, Komazec; Antrenor: Valeriu Răchită;

Echipa probabila Dinamo: Bălgrădean – Luchin, Scarlatache, Moţi, Diabaté – L.Rus, D.Stoica, Căt.Munteanu, M.Alexe – Dănciulescu, M.Niculae; Antrenor: Liviu Ciobotariu;

Pronosticul pentru acest meci il gasiti accesand linkul afisat in continuare:

Pronostic la meciul Petrolul – Dinamo

Meciurile din LIGA 1 pot urmarite pe LIVE PE INTERNET pe cele 4 surse de mai jos:

Petrolul – DinamoLive Online click aici

Petrolul – DinamoLive click aici

Petrolul – DinamoLive TV click aici

Petrolul – DinamoIn direct click aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *