http://fanfotbal.org/wp-content/uploads/2013/03/bet-bara-revolution.gif

Download FIFA 2012 DEMO

fifa 2012

In cursul acestei dimineti a fost lansat demo-ul Fifa 12. Acesta este disponibil de astazi pentru PC si Xbox 360, iar de maine, 14 septembrie si pentru Playstation 3. Demo-ul pentru PC poate fi descarcat de pe EA Football si are 1,5 Gb. Demo-ul FIFA 2012 cuprinde 6 echipe: Barcelona, Arsenal, Man City, Marseille, Dortmund si AC Milan.

Descarca DEMO FIFA 2012CLICK AICI

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Download FIFA 2012 DEMO”

 1. vero ungu says:

  da, adevarat pretioasa e aceasta precizare, fotbalul fiind un gen de jocuri de indemanare a echilibrului corpului si mintii prin concentrare:)

 2. denis says:

  na incerc pentru prima uoara sa-mi instalez fifa 2012

 3. Pro pariuri sportive says:

  mai bine joc pariuri sportive live sau privesc meciuri de fotbal cu , cu jocurile de computer nu ma impac deloc

 4. Robert says:

  e super dar pacat ca nu are toate echipele din champions + europa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Siteul http://fanfotbal.org nu ofera legaturi catre jocurile on-line sau activitati si servicii conexe acestora pentru cetatenii romani sau persoanelor aflate pe teritoriul Romaniei. Continutul websiteului http://fanfotbal.org si materialele publicitare disponibile aici sunt destinate in exclusivitate cetatenilor straini. Va recomandam sa va informati in legatura cu legislatia tarii dvs. inainte de a paria.

Powered by WordPress | Find BlackBerry Phones for Sale Online. | Thanks to Top Bank CD Rates, Free MMORPG Games and Home Information Packs