http://fanfotbal.org/wp-content/uploads/2013/03/bet-bara-revolution.gif

Petrolul – Rapid live online

index.php

Meci mare astazi la Buzau unde nou promovata Petrolul primeste vizita principalei favortie la titlu, in acceptiunea unora, Rapid Bucuresti. meciul este unul de traditie in fotbalul omanesc, cele doua echipe avand o rivalitate ce dateaza de mai bine de jumatete de secol. Toate acestea insa sub nota fair-playului, Petrolul – Rapid avand o rivalitate strict sportiva, transferata ulterior si la nivelul celor doua galerii.

Echipele de start probabile:


Pentru a vedea meciul Petrolul – Rapid live online da un click pe acest link MeciuriOnline.tv

Petrolul: Zimmerman – Străuţ, Sipovici, R. Barbu, P. Stoica – Stoimirovic, Negru, Enescu, Fl. Dumitru – Opriţa, Apostu
Rapid: D. Coman – V. Creţu, M. Antonio, Glauber, Bozovic – Teixeira, Alexa, Herea – M. Roman, Cassio, Deac

Antrenorul gazarilor, Vivi Rachita a anuntat ca pregateste jocul la victorie insa este greu de crezut tinand cont ca si precedentele paartide le-a abordat foarte defensiv. De partea cealalta, Razvan Lucescu a anuntat ca va face unele schimbari in primul 11, cea mai asteptata fiind introducerea ca titular a lui Teixeira.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Siteul http://fanfotbal.org nu ofera legaturi catre jocurile on-line sau activitati si servicii conexe acestora pentru cetatenii romani sau persoanelor aflate pe teritoriul Romaniei. Continutul websiteului http://fanfotbal.org si materialele publicitare disponibile aici sunt destinate in exclusivitate cetatenilor straini. Va recomandam sa va informati in legatura cu legislatia tarii dvs. inainte de a paria.

Powered by WordPress | Find BlackBerry Phones for Sale Online. | Thanks to Top Bank CD Rates, Free MMORPG Games and Home Information Packs