Download Liga I, II si III pentru Fifa 2007 (RLSP 2007)

RLSP 2007 este un update pentru Fifa 2007, care va adauga Liga I, Liga a II-a si cateva echipe din Liga a III-a.

Fifa 2007, desi e aparut din 2006 inca se mai joaca, unii preferandu-l in dauna jocurilor mult mai noi ca Fifa 10 sau Fifa 09, acest lucru datorandu-se in special gameplay-ului foaret reusit. Odata cu aparitia patchurilor RLSP, Fifa 2007 inca mai rezista pe piata simulatorelor de fotbal.

DOWNLOAD RLSP 2007 (Liga I, II si III pentru Fifa 2007)

Detalii RLSP 2007 (Liga I, II si III in Fifa 2007)

Este recomandat sa instalati jocul pe o varianta curata a Fifa 07 si sa nu incercati sa continuati salvarile incepute inainte de instalarea patchului.

Echipe:

* 18 echipe din Liga I
* 36 de echipe din Liga II 1 si Liga II 2
* 8 echipe din Liga III

Stadioane:

* Steaua
* Dinamo
* valentin Stanescu
* CFR
* Emil Alexandrescu
* Nicolae Dobrin
* UTA
* Ion Oblemenco
* Otelul
* Cotroceni
* Ceahlaul
* Jiul
* Tineretului Brasov (Liga II)
* Regie (Liga II)
* Municipal Oradea (Liga II)
* Constructorul (Liga III)
* Lia Manoliu (echipa nationala)

Fete: Cristi Branet, Romulus Miclea (Poli Iasi), Claudiu Niculescu (Dinamo), Moldovan, Zicu, Romeo Stancu, Danut Coman (Rapid), Izvoreanu, Manosur (Poli Timisoara), Mircea Bornescu (U Craiova), Cosmin Vasaie (Ceahlaul), Petre Marin, Ovidiu Petre, Dorin Goian, Mirel Radoi, Cyril Thereau, Florin Lovin, Sorin Ghionea, Gabriel Bostina (Steaua)

Pariuri Sportive – Biletul Zilei – Pronosticuri Pariuri

Daca esti pasionat de Pariuri Sportive, te invitam sa intri pe unul din site-urile noastre partenere, care promoveaza Pariurile Sportive Online.

PronosticuriPariuri.info este unul dintre cele mai bune site-urile in materie de predictii sportive. Pronosticurile sunt atent analizate de catre doi dintre cei mai buni pariori din Bucuresti. Marius si Andrei iti ofera zilnic predictii din fotbal, tenis, hochei, baschet precum si Biletul Zilei si Predictia Zilei.

Al doilea site se numeste PariuriBiletulZilei.info. Site-ul contine cate un Biletul Zilei format din 2 meciuri cu o cota totala de 2.00, ( o data pe saptamana, cota trece de 3.00 ). Site-ul adopta un sistem de tip Martingale, iar statistica ne arata ca o data la doua zile Biletul Zilei iese Castigator. Luna aceasta am reusit performanta de a avea 12 Bilete Castigatoare consecutiv. Pentru mai multe amanunte va invit sa vizitati site-ul PariuriBiletulZilei.info.

Toate pronosticurile, precum si Biletul Zilei sunt oferite gratuit pentru cei care sunt pasionati de Pariurile Sportive. Biletul Zilei este cu titlul orientativ, el nu trebuie luat ca sursa sigura de catre cei care vor sa parieze online.

Daca v-am fost de ajutor cu aceste informatii puteti sa vizitati cele doua site-uri si sa le recomandati tuturor prietenilor dvs.

28 thoughts on “Download Liga I, II si III pentru Fifa 2007 (RLSP 2007)

  1. Ca sa joc cu un alt baiat online, adica sa fac meci cu el, trebuie sa imi fac cont pe EA Sports sau asa ceva ?
    Care ma poate ajuta, dati add la oarecum_un_bagabont, invatati-ma si pe mine sa intru ca sa joc online si facem si un amical 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *