Controale tastatura la Fifa 10 exact ca cele clasice din Fifa 07, 08 sau 09.

Ieri a aparut Fifa 10 Demo, putin cu intarziere, dar in final am jucat timp de 2-3 ore fara sa ma plictisesc si sa incerc sa stapanesc elementele noi, cum ar fi 360 Dribbling sau noul sistem de suturi la distanta.

Din cauza ca joc Fifa incepand cu 2002 cu aproximativ aceleasi controale la tastatura, imi este greu sa ma obisnuiesc cu “inovatiile EA”. Asa ca am facut un screenshot, care arata cum trebuie setate controalele pentru a fi exact ca cele clasice.

http://img195.imageshack.us/img195/7097/28702849.jpg

Atentie, astea sunt clasice, foarte multi le folosesc, dar poate voi folositi altceva asa ca o sa traduc setarile de mai sus pentru a le intelege mai usor (apasati pe “Read More”):

Pass/Second Man Press – Pasa scurta/Pressing – S

Through Ball – Pasa printre (patrunzatoare) – W

Cross/Long Pass – Centrare/Pasa lunga – A

Shoot/Clearence – Sut/Degajare – D

Sprint – Accelerare – E

Trigger Run – Declansare demarcare – Q

Pace Control – “Control viteza !?” – C

Cancel/Dummy Move –ย  Anulare + o schemaย ย ย  – Space

Team Mentality – Mentalitatea echipei – 5 (puneti-va cum vreti voi)

Skill Move Modifier – Scheme – Shift stanga

GK Charge – Preiei controlul portarului – Shift stanga

Sliding Tackle – Deosedare prin alunecare – A

Standing Tackle – Deposedare de pe loc – D

Switch Player – Schimba controlul jucatorului – Q

Cateva mici sfaturi pentru incepatori:

– cand atacati aproape de careul advers si aveti adversari in fata driblati fara “E”;

– tot in atac dar nu aveti mingea, faceti presing tinand apasat pe “S”;

– in aparare tineti apasat pe “D” iar cand adversarul cu mingea tineti apasat “C;

– la suturi folositi “C+D” pentru suturi in forta, sau “C+A” pentru suturi tehnice cu efect.

Pentru completari va rog sa lasati un comentariu si o sa il adaug in acest articol. Multumesc! ๐Ÿ˜‰

Pariuri Sportive – Biletul Zilei – Pronosticuri Pariuri

Daca esti pasionat de Pariuri Sportive, te invitam sa intri pe unul din site-urile noastre partenere, care promoveaza Pariurile Sportive Online.

PronosticuriPariuri.info este unul dintre cele mai bune site-urile in materie de predictii sportive. Pronosticurile sunt atent analizate de catre doi dintre cei mai buni pariori din Bucuresti. Marius si Andrei iti ofera zilnic predictii din fotbal, tenis, hochei, baschet precum si Biletul Zilei si Predictia Zilei.

Al doilea site se numeste PariuriBiletulZilei.info. Site-ul contine cate un Biletul Zilei format din 2 meciuri cu o cota totala de 2.00, ( o data pe saptamana, cota trece de 3.00 ). Site-ul adopta un sistem de tip Martingale, iar statistica ne arata ca o data la doua zile Biletul Zilei iese Castigator. Luna aceasta am reusit performanta de a avea 12 Bilete Castigatoare consecutiv. Pentru mai multe amanunte va invit sa vizitati site-ul PariuriBiletulZilei.info.

Toate pronosticurile, precum si Biletul Zilei sunt oferite gratuit pentru cei care sunt pasionati de Pariurile Sportive. Biletul Zilei este cu titlul orientativ, el nu trebuie luat ca sursa sigura de catre cei care vor sa parieze online.

Daca v-am fost de ajutor cu aceste informatii puteti sa vizitati cele doua site-uri si sa le recomandati tuturor prietenilor dvs.

34 thoughts on “Controale tastatura la Fifa 10 exact ca cele clasice din Fifa 07, 08 sau 09.

 1. Mai….da era q+w la celelalte…..la 2010 incerc dar nu merge…Ar trebui Trigger run+ pas through. Dar nu decat pasa printre…..de ce??

 2. Q+d ESTE SUTUL CU EFECT SI DACA TII APASAT PE Q + D SCURT DE TOT AI “CHEAP SHOT” UN SUT SCURT CARE IA PORTARUL PRIN SURPRINDERE

 3. am o problema cat dau keyboard control9control clasic) imi apare cand ma joc mouse control nu mai pot sa folosesc dawn si up si rigt -left , nu stiu cum sa revin la formula clasica am uncercat toate variantele si nu merge ma puteti ajuta???

 4. CA SA FACI SCHIMBARI IN TIMPUL MECIULUI TRE SA APESI “ESC” SI APOI ITY APARE TOT MENIUL TU SELESCTEAZA TEAM MENEAGAMENT SI APOI AI TOTY JUCATORI APESI ENTER SI I TE EZERVE SI APESI ENTER PE JUCATOU CU CARE VREY SAL SCHIMBI……….YO ASHA FAC:D id mess: [email protected]

 5. Salut oameni bunii ! de curand am instalat Fifa 2010 si vreau un sfat de la voii cei care va pricepeti … In timpul jocului joc decat cu un singur jucator adik mai exact nu am control-ul la toti jucatorii , ce sa fac sa am control-ul la toti jucatorii ? sa faca ce vreau eu ? k numai 1 singur face asta …

  P.S. Mersi pentru sfatul control tasta

 6. SAL AM SI EU O PROBLEMA CUM SA INTRU IN MODUL FREESTYLE??UNDE DAI NUMAI TU SINGUR LA POARTA DRIBLEZI PORTARU,SUTI BLA BLA,ETC ,ETC!!!?????….,,,,,,,::::;;;;;;;;”””””””””””””””””'<<<<>>>>{}[]|\?+=_-)(*&^%$#@!~`vA ROG SPUNETIMI!

 7. Salut baieti ma joc fifa din 2008 dar nici acum nu stiu cum fac scheme driblinguri treceri spectaculoase.. Va rog ajutatima!!!

 8. mi spune si mie cnv va rog frumos cum pot sa schimb controlul cand joc online fifa 07? cand joc contr PC controlul este cel dorit de mine, dar cand joc online est diferit

 9. Sal all am o problema :
  – Cand joc de la o vereme nu mai pot controla jucatorul de la sageti , ci de w;a;s;d si sut de maus pasez etc si mie numi place asa….as vrea sa joc de sageti si sa sit de d…sa pasez de s etc….Care stie sa dea add: [email protected] sau sa lese un comentariu aici pliss help :O ๐Ÿ˜€

 10. am si eu o problema dak poate sa ma ajute cineva …. de la un timp nu mai pot controla jucatorii decat cu mouse-ul… am intrat la controls si am modificat tot de acolo dar tot nu imi merge.. ce as putea face ??? mersi …

 11. sall imi spune si mie cineva cum pot face scheme la fifa 10 am cd original si carte dar nu merg ce trebuie sa fac?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *