RPES 2009 Patch 1.0 [download]

Atentie! A aparut RPES 2009 versiunea 2, adica Liga I cu toate transferurile din vara!

RPES 2009 Patch 1.0 este creat de pesromania.net si aduce jocului Liga I. Este o alternativa viabila LPFR Patch (care normal face acelasi lucru, doar ca este cam problematic).

Personal cred ca RPES a fost unul dintre cele mai bune addonuri create in Romania, cel putin RPES 2008 a adus jocului o atmosfera fantastica. Aceasta versiune inca nu am instalat-o inca, dar sper sa fie cel putin la fel de buna ca precedenta.

RPES 2009 Patch 1.0 DOWNLOAD: [direct] [torrent]

Apasa “Read More” pentru detalii


1. Instalare
Se instaleaza in folderul care contine Pro Evolution Soccer 2009 (predefinit Crogram FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2009).
Se ruleaza “setup.exe” aflat in folderul kitserver dupa care se aleg in lista urmatoarele optiuni:

Game executable: rpes2009.exe si Settings executable: rsettings.exe

Odata alese se apasa pe butonul “Install” si poti juca RPES. (folosind noua scurtatura de pe desktop)

2. Continut

* 20 de echipe romanesti ( 18 Liga 1 + 2 Liga 2 – Jiul Petrosani si Dacia Mioveni)
* Loturile tuturor echipelor la zi
* Lotul echipei nationale romane de fotbal actualizat
* Echipamente pentru toate echipele din joc
* Peste 100 de fete din Liga 1 + peste 250 de fete pentru echipele de afara
* Scoreboard si reluare GSP TV
* Embleme personalizate pentru toate echipele din joc
* Mingi noi si ghete
* Meniul 100% romanesc (nu si textul)
* Muzica romaneasca in meniu
* Chanturi pentru 13 echipe din Liga 1
* Bannere reale pentru majoritatea echipelor din Liga 1 (speram ca vor fi la toate cat de curand)
* Alte cateva surprize

*** patchul nostru NU va contine stadioane in primul rand ca nu am gasit un stadium-maker si in al 2-lea rand pentru ca stadionaele construite dau probleme in modul BAL (cel mai po****r mod din pes2009)
*** patchul nu contine mai multe echipe din liga 2 deoarece am considerat ca 20 de echipe sunt de ajuns avand in vedere ca majoritatea persoanelor de aici vor juca in BAL(unde nu retrogradeaza si promoveaza echipe)

30 thoughts on “RPES 2009 Patch 1.0 [download]

 1. foarte tare .. pe asta l-am asteptat .. e super tare .. GG UP .. Sunteti Buni .. Imi pare bn ka am dat de voi .. in fiecare zi tre sa intru pe acest site .. este minunat .. am si eu vro 8 luni kam asa de cand intru pe acest site .. este extraordinar 😉 .. va sfatuiesc sa loati PATCH 😉 .. O Zi Buna !!!

 2. Voi pe ME naveti cum .. Sunteti Prea Buni 😉 .. Tinetio Tot Asa .. 😉 .. Sunteti Printre Cele Mai Fav Situri Ala Mele 😉 .. Sunteti buni si gata :-$ :)) ..

 3. mah mie imi iese din joc….imi apare fereastra aia neagra de la inceput iar apoi imi iese afara!!dc???plz k is in limba dupa pes!!!!va rog mult help me~~~!!

 4. @cata si eu am avut prob asta dar la pes08 .. si dak nu ma insel nu mergea pes nici cu patch nici fara patch !!! srry ka ma bag dar am intalnit si eu prb asta la PES08 la un Friend 😉 .. deci cata iti mere PES ??

 5. am luat si eu patchul si e foarte reusit..dar am o problema..:|..e minora stiu..dar eu pun accent pe ea..am luat si patch fixul si tot nu s-a rezolvaT..Cand incep o noua cariera ucl..si intru in meci..in loc sa se joace cu mingea originala de ucl adidas cea cu stele..se joaca cu cea nike..cu dungi portocalii..care nu prea are ce cauta..de ce?[stiu ca este ceva minor,dar pentru mine conteaza] :)..astept raspuns..multumesc.

 6. bai mie dupa ce l-am instalat imi intra in joc dar totul e in engleza si apr doar jucatorii romanesti nu si emblemele ci doar echipa imi puteti spune dc?

 7. in legatura cu problema lui cata daca vrei sa-ti mearga dezinstaleza pesul si RPES si sterge salvarile care le ai la pes apoi instaleazale pe amandoua si ti va merge

 8. Ma puteti ajuta k am tras lpfr si imi da eroare cand vreau sa dezarhivez imi da diagnostic mesages ajutatima [-o< plz va rog admin ajutama te rog

 9. am facut tot ce zicea in readme si imi apare liga I cu meniu cu mingi ghete etc dar cand dau la edit la liga I si aleg orice echipa… imi iesi din joc…dak stiti ce are dj_Snake_X plzzzzzzzz [-o<

 10. frate am instalat rpes shi totutl bn pana cand am intrat sa jok!!intru sa jok shi imi apare liga 1 fruti fresh intru shi nu sunt emblemele echipelor romanesti shi nici numele jucatorilor!!ma ajutati shi pe mn plsssss ca mor daca nu jok versiunea asata rpes 2009 plssss plsss

 11. imi spune cineva de ce nu mi se SALVEAZA si mie pes 2010,atunci cand ii dau sa salveze imi spune[[CANNOT ACCESS THE HARD DISK.RE-SELECT HARD DISK? ]] ii dau yes si apare la fel mereu chiar daca ii dau yes tot timpul,nu stiu ce sai fac ,ce ar trebui sai fac????????????????????????????????? VA ROG SPUNETIMI SI MIE

 12. Mai Oameni Buni…..dau acolo sus download torrent ca direct nu pot da….si…nu imi merge da ceva eroare care ma poate ajuta si pe mine?????ID: mircea15sabau

  • mai nicieu nu pot. este o greseala aici. dar poti sa copiezi numele jocului si sa scrii pe google asta DOWNLOAD RPes 2009 PATCH 1.0 PC TORRENT . ca asa am facut si eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *